Vi som jobbar här

Per Sund, civilekonom, Handelshögskolan Göteborg 1987, ARK (Auktoriserad Redovisningskonsult), >LinkedIn

Hadil Salem, Bachelor of Economics, Finance and Banking, University of Aleppo 2010 >LinkedIn

 

Vi arbetar i huvudsak tillsammans med kunder i mindre aktiebolag med eller utan revisor. Vi har också flera kunder som driver enskild näringsverksamhet inom såväl jordbruk som annan verksamhet.

Per Sund

Löptränar regelbundet i behaglig fart. 10 maraton och 10 Göteborgsvarv har det blivit. Struktur, ordning och reda med mycket humor. Jag är sambo och har tre utflugna barn och två barnbarn. Digitaliserar gärna om det ger mervärden för kunden. Jag hittade tillbaka till redovisningen efter nästan 30 år på marknadssidan och som ekonomichef i flera företag.

0735-200 555

Hadil Salem

Efter avslutade universitetsstudier inom ekonomi i Syrien 2010 arbetade jag på bank. På grund av kriget var jag, min man och våra två små barn tvungna att fly. Sedan 2016 bor vi i Borås.

Öppensinnad och positiv person med ett stort intresse för att lära mig nya saker. Lätt för att lära mig nya system och gillar smarta tjänster för redovisning och ekonomihantering. Jag tycker om struktur och att arbeta på ett organiserat och effektivt sätt, något som är en stark fördel inom redovisning och ekonomi. Jag tror på teamwork och att skratta tillsammans med mina kollegor.

Efter föräldraledighet har jag gått tillbaka till att arbeta med ekonomi och kommer att bli auktoriserad redovisningskonsult.

076-236 69 86

Senaste nytt